Dogodki

  • 26/06/2017Poletne počitnice
AEC v1.0.4

 

 

Delavnica ČUSTVA

Učence 1. in 2. razreda matične in podružnične šole je obiskala Julija Perko, vodja Večgeneracijskega družinskega centra v Cerknici.

Učencem je skozi zgodbo o veveričku Viktorju pomagala razumeti, kako vse se lahko počutimo, nato pa so učenci prepoznavali čustva z obrazov ter tudi  iz tona in barve glasu.

Nekatera čustva smo lažje prepoznali, nekatera pa so nam delala…


Novoletne delavnice s starši

December smo v 1. triadi začeli praznično in ustvarjalno. V četrtek, 1. decembra, smo popoldan namreč izvedli težko pričakovane novoletne delavnice s starši. Pri prvošolcih in drugošolcih so nastale čudovite smrečice in voščilnice, pri tretješolcih pa navihani snežaki. Več si lahko ogledate v fotogalerijah.
1. in 2. razred
3. a
3.


Novoletne delavnice

Spoštovani starši!
Vabimo Vas, da se nam pridružite na novoletnih delavnicah, ki bodo v četrtek, 1. 12. 2016, ob 17.00. Za učence 1. in 2. razreda bodo delavnice potekale v jedilnici, za učence 3. razreda pa v matični učilnici.
Vljudno vabljeni,
učenci in…


Bruhajoče buče in sluzasta čarovnija

V torek, 18. 10. 2016, smo pri izbirnem predmetu Kemija v življenju pripravili presenečenje za učence 1. skupine podaljšanega bivanja na Rakeku. Zatemnili smo prostor in prižgali svečke ter pričeli s pripovedovanjem hudomušne zgodbe o treh bučah, ki so prav na ta dan spregovorile. Poleg vznemirljivih buč smo pripravili tudi nekaj barvnih “sluzijev” in ustvarili pravo sluzasto…


Pohod za 1., 2. razred- Simbioza

Danes, 14. 10., se ob 10. 15 dobimo pred vhodom v 1. triado. Na pohod se bomo odpravili v vsakem vremenu. Če bo deževalo, prinesite s seboj dežnik.

Se vidimo, do takrat pa držimo pesti za…

Prihajajoči dogodki

  • Ni prihajajočih dogodkov.
AEC v1.0.4

Who's Online

15 visitors online now
0 guests, 15 bots, 0 members
Copyright ©2013. OŠ Rakek - izvedba Edo Milavec - MV d.o.o.