Dogodki

  • 26/06/2017Poletne počitnice
AEC v1.0.4

 

 

Govorilna ura 3. b

Obveščam Vas, da govorilne ure za 3. b v četrtek, 20. 4. 2017, odpadejo. Govorilne ure bodo po predhodnem dogovoru potekale v sredo, 26. 4. 2017, od 13. 30 do 16.00.

Razredničarka Nina…


Razstave tretješolcev v DEOS Cerknica

Učenci v 3. b zelo radi ustvarjajo in s svojimi izdelki redno osrečujejo tudi stanovalce doma starejših v Cerknici. Pano v avli je namenjen razstavi njihovih izdelkov, ki si jih stanovalci z veseljem ogledujejo. Učenci so zato prejeli zahvalo in fotografijo. Pozornost je osrečila tud…


Kasha in Sonja na obisku pri učencih 3. a in 3. b

Skupaj s psičko Kasho in njeno vodnico smo se družili dobro uro in izvedeli marsikaj novega o psih.Tudi to, da imajo 42 zob ter radi jedo…


Ljubezen … v 3. b

Učenci 3. b so ob valentinovem ustvarjali ter razmišljali o ljubezni. Spodaj si lahko preberete nekaj njihovih izjav in si ogledate fotogalerijo.

KAJ JE LJUBEZEN?

Ljubezen je lepa.                                Prijateljstvo.                                Ko imaš rad fanta ali punco.

Ljubezen je, ko se moški in ženska poročita in se poljubita.  …


Preventivni zdravstveni pregled – 3. b

Obveščam Vas, da bodo imeli učenci 3. b razreda v sredo, 1. 2. 2017, v ZD Cerknica preventivni zdravstveni pregled, in sicer:

zobno sistematiko pri dr. Jernejčičevi in
šolsko zdravstveno sistematiko s cepljenjem pri dr. Mihelčiču.

Otroci morajo imeti s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja, knjižico cepljenj, za zobno sistematiko pa kartonček naročanj.

Odhod izpred…

Prihajajoči dogodki

  • Ni prihajajočih dogodkov.
AEC v1.0.4

Who's Online

13 visitors online now
0 guests, 13 bots, 0 members
Copyright ©2013. OŠ Rakek - izvedba Edo Milavec - MV d.o.o.