Dogodki

 • 26/06/2017Poletne počitnice
AEC v1.0.4

 • razredničarka: Bombač Julija
 • E-mail: julija.bombac@guest.arnes.si
 • število učencev: 24
 • govorilne ure:
   dopoldne, sreda 3. šolsko uro -10.15 do 11.00
  popoldne –  vsak 3. četrtek v mesecu od 16.00 do 18.00
 • URNIK za tisk v PDF obliki pdf button

 

 

Kolesarčki/Jumicar – 4., 5. r

Program Jumicar je izobraževalni program preventivne vzgoje otrok v cestnem prometu. Poučuje otroke, kako se vesti v prometnem okolju, tako da so postavljeni v vlogo voznika. Program podpira Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu RS, Generalna policijska uprava in Policijska akademija.

Program se bo na naši šoli izvajal v okviru pouka dne 21.4. 2017 za učence 4. in 5. razredov…


ND ZDRAVJE 4. a

V sredo bodo učenci 4. a razreda izvedli ND ZDRAVJE.  Zjutraj se bodo s šolskim avtobusom odpeljali na sistematski zobozdravniški pregled. Ob tem bodo imeli predavanje : Telo – nega zob, prebavila. Po končani zobni sistematiki se okoli 10:00 vrnemo na šolo, kjer imamo še praktični del: preprečevanje poškodb. Končamo tako kot običajno ob 12:40.Učenci potrebujejo kartonček svojega…


KD Ljubljana za učence 4. a in b

V petek, 7.4., se bomo z učenci odpravili  v Ljubljano.  Otroci naj bodo v šoli do 8.00, povratek je predviden približno ob 13.15. Učenci bodo spoznali Staro Ljubljano in se povzpeli z vzpenjačo na grad. S seboj naj imajo nahrbtnik, v katerega bo šla šolska malica, dodatna pijača, pisalo ter podlaga za pisanje (kartonska mapa ali velik zvezek). Stroške ogleda (vzpenjača 3 evre),…


KULTURNI DAN – koncert izvirnih inštrumentov

Danes je 4. in 5. razred pouk preživel na malo drugačen način. V sklopu kulturnega dneva so prisluhnili zelo zanimivemu koncertu iz prav posebnih inštrumentov, narejenih doma. Nato pa so učenci ustvarjali tudi svoja glasbila na delavnicah.

Kako je potekal naš kulturni dan, si lahko ogledate tukaj.

Tina…


KD-Glasbena prireditev

Spoštovani!                                                                                                                                                                                         Rakek, 21. 03.

Prihajajoči dogodki

 • Ni prihajajočih dogodkov.
AEC v1.0.4

Who's Online

15 visitors online now
0 guests, 15 bots, 0 members
Copyright ©2013. OŠ Rakek - izvedba Edo Milavec - MV d.o.o.