Dogodki

  • 26/06/2017Poletne počitnice
AEC v1.0.4

 

 

 

Kolesarčki/Jumicar – 4., 5. r

Program Jumicar je izobraževalni program preventivne vzgoje otrok v cestnem prometu. Poučuje otroke, kako se vesti v prometnem okolju, tako da so postavljeni v vlogo voznika. Program podpira Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu RS, Generalna policijska uprava in Policijska akademija.

Program se bo na naši šoli izvajal v okviru pouka dne 21.4. 2017 za učence 4. in 5. razredov…


Ogled poti izpitne vožnje za kolesarje

Ogled poti izpitne vožnje za kolesarje je prestavljen na petek, 21. 4. 2017.
Nosilka izvedbe: Anita…


Usposabljanje za kolesarski izpit – prometni in spretnostni poligon

Obveščam vas, da bo tehniški dan – Usposabljanje za kolesarski izpit (prometni in spretnostni poligon) zaradi napovedanih padavin v četrtek prestavljen na petek, 7. 4. 2017.

Učenci pridejo  na matično šolo Rakek v spremstvu staršev s kolesarsko opremo (kolo, čelada). Vsi se zberemo pred telovadnico ob 8.20 uri. Razpored aktivnosti je zapisan na obvestilu, ki so ga učenci prej…


KULTURNI DAN – koncert izvirnih inštrumentov

Danes je 4. in 5. razred pouk preživel na malo drugačen način. V sklopu kulturnega dneva so prisluhnili zelo zanimivemu koncertu iz prav posebnih inštrumentov, narejenih doma. Nato pa so učenci ustvarjali tudi svoja glasbila na delavnicah.

Kako je potekal naš kulturni dan, si lahko ogledate tukaj.

Tina…


KD-Glasbena prireditev

Spoštovani!                                                                                                                                                                                         Rakek, 21. 03.

Prihajajoči dogodki

  • Ni prihajajočih dogodkov.
AEC v1.0.4

Who's Online

13 visitors online now
0 guests, 13 bots, 0 members
Copyright ©2013. OŠ Rakek - izvedba Edo Milavec - MV d.o.o.