Dogodki

  • 26/06/2017Poletne počitnice
AEC v1.0.4

DELO NA ŠOLSKEM VRTU

Ko se nam je sreča glede vremena končno nasmehnila, smo vsi učenci in zaposleni na PŠ Unec zavihali rokave in se lotili dela na šolskem vrtu. Opleli smo gredice, posejali nove vrtnine, uredili visoke grede, zeliščni vrt, skalnjak in na novo poslikali betonski zid. Kako pridni smo bili, si lahko ogledat…


Svetovni dan Zemlje

22. aprila obeležujemo svetovni dan Zemlje. Z učenci podaljšanega bivanja smo se pogovarjali o skrbi za naš planet, nato pa smo skupaj očistili šolski vrt.

Lilijana Intihar in Ksenija Kržišnik…


Kolesarčki/Jumicar – 4., 5. r

Program Jumicar je izobraževalni program preventivne vzgoje otrok v cestnem prometu. Poučuje otroke, kako se vesti v prometnem okolju, tako da so postavljeni v vlogo voznika. Program podpira Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu RS, Generalna policijska uprava in Policijska akademija.

Program se bo na naši šoli izvajal v okviru pouka dne 21.4. 2017 za učence 4. in 5. razredov…


Ogled poti izpitne vožnje za kolesarje

Ogled poti izpitne vožnje za kolesarje je prestavljen na petek, 21. 4. 2017.
Nosilka izvedbe: Anita…


Usposabljanje za kolesarski izpit – prometni in spretnostni poligon

Obveščam vas, da bo tehniški dan – Usposabljanje za kolesarski izpit (prometni in spretnostni poligon) zaradi napovedanih padavin v četrtek prestavljen na petek, 7. 4. 2017.

Učenci pridejo  na matično šolo Rakek v spremstvu staršev s kolesarsko opremo (kolo, čelada). Vsi se zberemo pred telovadnico ob 8.20 uri. Razpored aktivnosti je zapisan na obvestilu, ki so ga učenci prej…

 

Prihajajoči dogodki

  • Ni prihajajočih dogodkov.
AEC v1.0.4

Who's Online

12 visitors online now
0 guests, 12 bots, 0 members
Copyright ©2013. OŠ Rakek - izvedba Edo Milavec - MV d.o.o.