Z novoletnim vrtiljakom smo prispeli do trenutka, ko se bomo skupaj poslovili od starega leta, se ozrli nazaj po prehojeni poti in ponosno potegnili črto pod kopico uspehov, dosežkov in dejanj leta 2012. Za nami je več kot uspešno leto. Čestitam nam za odlično sodelovanje, številne dosežke na različnih področjih in odmevne projekte. Naša šola je trdna, varna in zelo uspešna, takšna pa je predvsem zato, ker imamo samozavestne in sposobne učitelji ter marljive zaposlene in vas, pridne učence – in to je dober razlog za današnje skupno veselje in samozavest.

Ob koncu koledarskega leta sem hvaležna vsem vam – učiteljem, staršem in učencem, ki ste pomagali ustvarjati letošnje rezultate in odmevne prireditve. Naredili smo veliko dobrega – in kar je najbolj pomembno, ljudje so naš trud in sodelovanje tudi prepoznali. In ko delamo ob novem letu obračun in načrte za naprej, se spomnimo tudi svojcev, prijateljev in ljudi v stiski; pomagajmo jim in vsem zaželimo prijaznejše in svetlejše leto 2013.

Pred nami je novo leto, ki pričakuje, da se bomo še bolj povezali, sodelovali in drug drugemu pomagali. Naj vas v letu 2013 spremlja sreča, ki je na strani pogumnih, zato … bodite pogumni! Naj bo leto 2013 polno upanja in plemenitih dejanj, leto pozitivnih sprememb in notranjega zadovoljstva. In naj nam prinese veliko sreče, svežih idej in pozitivne energije, s katero bomo lažje premagovali ovire in dosegali zastavljene cilje.

In ker je predbožični čas tudi čas premišljevanj o naši samostojnosti in enotnosti, bomo današnje slavje posvetili tudi tema dvema vrednotama in ga skupaj zaključili  s slovensko himno ter tako obeležili državni praznik – dan samostojnosti in enotnosti.

Srečen in doživet božič ter srečno 2013 vam želiva:

ravnateljica, mag. Anita Ivančič

pomočnica ravnateljice, Irena Mele