Na OŠ »Jožeta Krajca« Rakek bomo v  petek, 26. 9. 2014 (5. razred) in ponedeljek, 29. 9. 2014 (4. razred) izvedli športni dan rolanje za učence in učenke 4. in 5. razreda (učenci/ke matične šole in podružnice Rakek).

  • Učenci/ke OŠ »Jožeta Krajca« Rakek pridejo v šolo ob 8:20, nato pa se bodo s spremljevalcem (razredničarko) odpravili na atletski stadion, kjer bo športni dan tudi potekal.
  • Učenci/ke podružnične šole Unec pridejo v šolo ob 7:45, nato pa se bodo z učiteljem oz. razredničarko odpravili na šolski avtobus (učenci/ke, ki prihajajo z avtobusom v šolo počakajo kar na avtobusu), ki jih bo odpeljal v matično šolo, kjer bo športni dan tudi potekal. Z Rakeka se bodo učenci/učenke vračali prav tako z redno linijo avtobusa ob 13:00.

Vsak učenec/ka mora imeti s seboj čelado (lahko kolesarsko), rolerje in ščitnike za roke in noge. Na športnem dnevu bo poskrbljeno tudi za tiste učence/ke, ki niso še nikoli rolali.

Učenci/ke naj imajo s seboj nahrbtnik, v njem pa dodatni napitek in športno opremo.

V primeru, da bo dopoldan dež, bo športni dan odpadel in učenci/ke bodo imeli pouk po urniku za tisti dan. V primeru odpovedi bo že zjutraj obvestilo na šolski spletni strani.

Športni pozdrav               .
Tomaž Lulik, prof. ŠVZ