Obveščamo vas, da se domov vrnemo v petek, 18. 9., ob 14.30 na Unec (postajališče pri gostilni Portus) in ob 14.45 na Rakek (parkirišče pred šolo).

20150916_175617

Tukaj si lahko ogledate fotografije, učenci pa so povedali...

“Veliko sem plavala. Šli smo si ogledat vrt kaktusov, kjer sem kupila kaktus za mamico in atija. Všeč mi je bilo, ko smo bili na igrišču.” (Tinkara O.)

“Všeč mi je bilo, ko smo šli z ladjico do Pirana in tam jedli sladoled in ker smo tukaj vse sami delali.” (Tim P.)

“Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se šli peljat z ladjico in ker imamo svojo sobo, v kateri je z mano tudi moj najboljši prijatelj Anže. Skupaj igrava Yu Gi Oh karte.” (Alan)

“Rad plavam. Naučil sem se delfinčka.” (Aleks)

“Všeč mi je, ko smo na nogometnem igrišču in ko gremo plavat. Tam igramo vaterpolo.” (Jan)

“Všeč mi je bilo veliko stvari. Ko smo plavali, ko smo se peljali z ladjico in ko smo šli na nočni pohod, ker smo imeli svetilke. Lepo mi je bilo na igrišču, ko smo se igrali igre, in v sobi, ko smo kartali enko.” (Patrik)

“Najboljše mi je bilo na plavanju, ker smo skakali na glavo. Danes smo imeli v vodi rokoborbo in smo morali enega spotakniti in ga spraviti v vodo. To je bilo težko, ampak zabavno.” (Bernard)

“Všeč mi je bilo, ko smo se peljali z ladjico in ko smo bili v vrtu kaktusov, ker jih je bilo veliko in ker je bil eden najvišji. Mislim, da je bil visok 2 m.”(Feliks)

“Lepo mi je bilo na ogledu kaktusov, ker smo jih lahko kupili. Kupil sem tri: za babi in dedija, za sestrično in za domov.” (Tim Z.)

“Na plavanju sem se naučila delati prevale, stoje, drset naprej in nazaj. Všeč mi je, ko nam učiteljica prebere pravljico, ko gremo spat.” (Tinkara R. N.)

“Všeč mi je, da sem v sobi s prijatelji in da imamo bazen. Tam plavamo, se potapljamo in se igramo. Učili smo se o drevesih. Videl sem različne storže. Mislim, da je bil največji dolg 100 mm. Všeč mi je tudi, da se smo se šli zvečer igrat na igrišče. Igral sem bejzbol, drugi pa nogomet. Tukaj veliko jemo: zajtrk, malico, kosilo in večerjo.” (Nikola)

“Lepo mi je bilo, ko smo bili ob morju in nabirali živali. Naša skupina je našla raka.” (Klara)

“Všeč mi je bilo, ko smo šli v vrt kaktusov, ker sem si dva tudi kupila. Šli smo v Piran z ladjico in tam jedli sladoled.” (Manca)

“Všeč mi je plavanje, da sem si lahko kupila zapestnice, da zelo dobro jemo in da v sobi spim na pogradu. Ful je lušno.” (Gaja)

“Peljali smo se z ladjico v Piran. Tam mi je bila zelo všeč velika rdeča stavba. Vsak večer smo na igrišču. To je zabavno.” (Lara)

“Najbolj mi je bilo všeč, ko smo šivali vrečke, v katere smo dali rožmarin in ščepec modrosti, ker tako lepo diši. Dve leti mi bo delala.” (Živa P.)