Danes smo imeli tretješolci kulturni dan Novoletne delavnice. Najprej smo se lotili peke pišotov in s tem poskrbeli, da je po šoli omamno dišalo po cimetovih medenjakih. Komaj smo čakali, da jih poskusimo. Mmmm, bili so odlični. 🙂

Nato si je vsak izdelal novoletno vejico, ki jo je odnesel domov, da bo lahko lep okras doma. Naredili smo še okraske iz storžev.

TUKAJ si lahko ogledate fotografije. Vtise današnjega dne pa so zapisali tudi nekateri učenci:

“Danes smo ustvarjali novoletne okraske. Všeč mi je bilo, ko smo oblikovali piškote.” (Bojan)

“Danes smo delali kolačke, ustvarjali cofke in storže. Težko mi je bilo, ko smo na storže dajali okraske. Všeč mi je bilo, ko smo delali kolačke in cofke.” (Tinkara O.)

“Danes smo delali medenjake, ki so mi zelo všeč. Všeč mi je bilo, ko smo jih jedli in ko smo ustvarjali. Ni mi bilo všeč, ko sem moral razdreti cofek.” (Alan)

“Danes smo v razredu krasili vejice in storže. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo s cofki krasili vejice. Težko mi je bilo, ko smo krasili storže. Naučila sem se, da lahko tudi iz vejic in storžev narediš stvari.” (Tinkara R. N.)

“Danes mi je bilo všeč, ker sem se naučil, kako se naredi cofke in okrasi storže. Ni mi bilo všeč, da sem imel “limaste” roke.” (Martin)

“Danes smo delali vejice s cofki in storže. Pekli smo tudi medenjake, kar mi je bilo najbolj všeč. Ni mi pa šlo lepljenje kroglic na storže.” (Nuša)

“Danes smo delali okraske in pekli piškote. Bilo je zelo dobro, ko smo delali cofke. Najtežje je bilo, ko sem jih rezal. Zelo zabavno mi je bilo, ko sem lepil bunkice na storže.” (Bernard)