Dragi učenci, spoštovani starši!

V TOREK, 9. 5. 2017,  se bodo otroci zjutraj (8.20) z avtobusom odpeljali na Rakek. Tam bodo najprej opravili preostanek testiranja za športno-vzgojni karton (poligon, 60 m, 600 m). Po malici pa sledi še 3. tradicionalni rakovški oviratek in za zaključek še turnir v tee-ballu.

Prihod v šolo je kot ponavadi, otroci naj bodo oblečeni v oblačila, primerna za kakšno blatno lužo in obuti v športne copate z nedrsečim podplatom, saj se bodo gibali po različnih površinah (strmina, makadam, zemlja, trava). S seboj naj prinesejo še športno opremo za v telovadnico (copati),  kakšna rezervna oblačila in obutev (nogavice, hlače, majice, čevlji) ter bidon za vodo. Malicajo v šoli.

Športni dan se končna ob 12.30. Za učence z Unca bo organiziran prevoz na Rakek ob 8.20, nazaj na Unec pa ob 12.20. uri.

Ker se športni dan dogaja v maju in je vreme temu primerno muhasto, vas naprošam, da zjutraj  (torek, 9.5.2017) preverite šolsko spletno stran, ali je športni dan zaradi vremena mogoče odpovedan. V tem primeru bo potekal pouk po urniku.

Športni pozdrav, Polona Klopčič, učiteljica ŠPO