Zadnji dan našega bivanja v CŠOD smo namesto jutranje telovadbe spakirali našo prtljago in pospravili sobe za sabo – točke so lahko odločale o najbolj urejeni sobi.  Seznanili smo se z osnovami orientacije in uporabe kompasa in se v skupinah podali po bližnji okolici, ob tem pa na zabaven način reševali naloge. Ker smo končali zgodaj, smo se lahko šli pred kosilom še kopat in zabavat na SUP ali na obalo igrat nogomet oziroma odbojko. Nato so razglasili rezultate:

priznanje za najbolj urejeno sobo so med dekleti prejele: Nika Ivančič, Katja Marolt, Katja Rebec in Nina Švigelj, fanta z najbolj urejeno sobo pa sta bila Gregor Jernejčič in Luka Zidar;

priznanje za skupino, ki je skupno pri vseh dejavnosti prejela največ točk, so prejeli: Nika Ivančič, Špela Jernejčič, Aleks Jović, Matej Mavsar in Gašper Nemgar.

Vodja doma nas je obdaril z napisi naših imen s peresom in kaligrafsko pisavo. Ob slovesu je nekaj učencev zaplesalo ‘floss’.

Domov smo kljub težavam na avtocesti in sodri prispeli okoli 15. ure.

Imeli smo se lepo, dobro smo se razumeli (skoraj ves čas) ;-), v praksi smo uporabili v šoli pridobljeno znanje, in se marsičesa naučili. Toplo priporočamo!