Pozdravljeni,

v prihodnjih dneh bodo učenci delali na domu. Vsak dan boste prejeli navodila za  delo, starši učencem pri delu pomagajte, jih vodite, ne pa nalog opraviti namesto njih. Navodila bodo napisana z velikimi tiskanimi črkami, tako da jih lahko učenci, ki že berejo, preberejo sami. Tudi tisti, ki se šele učijo brati, lahko preberejo kakšno besedo.

NAVODILA BODO ZAPISANA NA ŠOLSKI SPLETNI STRANI POD ZAVIHKOM 1. A.

Če vam kaj ni jasno, imate vprašanje, potrebujete pomoč, mi pišite na e-naslov.

              MATEMATIKA – KVADRAT

  1. IZ REVIALNEGA PAPIRJA IZREŽI NEKAJ KVADRATOV, NALEPI JIH V DELOVNI ZVEZEK ZADAJ, KJER IMAŠ LIST S KVADRATKI. STARŠI TI BODO POMAGALI OPISATI KVADRAT ( ima štiri enako dolge stranice, omejujejo ga ravne črte).
  2. S PROSTO ROKO NA LIST S KVADRATKI NARIŠI 3 RAZLIČNE KVADRATE IN JIH NATANČNO POBARVAJ.
  3. RIŠI S ŠABLONO. NARIŠI PET KVADRATOV IN ENAKO VELIKE POBARVAJ Z ENAKO BARVO.
  4. REŠI NALOGE V DELOVNEM ZVEZKU- 2. DEL, STRAN 65

 

ŠPORT- SPREHOD

ZUNAJ JE SONČNO, V SPREMSTVU ODIDI NA SPREHOD, VMES LAHKO TUDI MALO TEČEŠ IN SI NABIRAŠ KONDICIJO. NE POZABI SE NA ZAČETKU OGRETI, LAHKO Z GIMNASTIČNIMI VAJAMI OGREJEŠ TUDI SPREMLJEVALCE. PA NE POZABI, NARAVO NA SPREHODU OPAZUJEMO.

 

SLOVENSKI JEZIK – BRANJE, PREPIS

 

  1. ODPRI DELOVNI ZVEZEK ZA UČENJE ČRK (delovni zvezek za opismenjevanje) NA STRANEH 30, 31.
  2. V ZVEZKU S ČRTAMI NAPIŠI NASLOV, NA STRANI 30 PREBERI 2. NALOGO ( NA SREDINI) IN VSE ŠTIRI POVEDI PREPIŠI V ČRTAN ZVEZEK. POTRUDI SE, DA BODO ČRKE PRAVILNO ZAPISANE, DA BO DOVOLJ PROSTORA MED BESEDAMI, NE POZABI NA PIKO NA KONCU POVEDI.
  3. ****DODATNA NALOGA –  KDOR ZMORE, REŠI NALOGO NA STRANI 31. BERI SAM.

TO JE ZA DANES, USPEŠNO DELO VAM ŽELIM, BODITE VELIKO NA SVEŽEM ZRAKU IN VSI SKUPAJ OSTANITE ZDRAVI. JUTRI PA TORKOV URNIK.

Lep pozdrav, Vida