Spoštovani starši in učenci!

V petek, 12. 6. 2020, ob 8.20 uri si bomo ogledali pot kolesarske izpitne vožnje v prometu na Rakeku. Učenci naj pridejo primerno obuti in oblečeni za pešpot po Rakeku. Čas ogleda bo trajal približno eno šolsko uro. Ob koncu ogleda poti bodo učenci prejeli zemljevid z napotki in dnevnikom.

Pred izpitno vožnjo v prometu bodo učenci opravili vožnjo v prometu v industrijski coni na Rakeku (nekateri so vožnjo že opravili ta teden) in glede na vročeni zemljevid trase z vami prevozili najmanj petkrat pot od OŠ Rakeka, Vodovodne ulice in DS Smith Rakeka ter nazaj do šole. Poleg zemljevida je priložen tudi dnevnik voženj, ki ga boste izpolnili in prinesli na izpitno vožnjo. Kljub temu da nekateri učenci še niste opravili vožnje v prometu v industrijski coni na Rakeku, lahko s pomočjo zemljevida in napotkov opravite vsaj pet voženj že ta konec tedna.

V primeru, da vse skupine  opravijo vožnje v prometu v industrijski coni na Rakeku ob dogovorjenem času, se pravi do 19. 6. 2020, bo izpitna vožnja v nedeljo, 21. 6. 2020.

Lep pozdrav, Anita Šen