Dragi učenci, učitelji, dobrodošli nazaj v šoli!

Vesela sem, da vas v teh negotovih razmerah lahko osebno pozdravim. Želim si, da v novo šolsko leto vstopimo polni upanja, zanosa in optimizma.
Upam, da ste počitnice lepo preživeli in da boste v življenje, delo šole vnesli nove ideje, smeh, vedoželjnost. Kot vaša ravnateljica si pri oblikovanju šolskega programa želim ustvarjalnega sodelovanja z vami in vašimi starši, na vas pa je, da spoštujete šolska pravila, zaščitne ukrepe ter avtoriteto slehernega učitelja.

Vsem želim prijetno šolsko leto 2020/21, veliko zdravja in sreče, Vam, spoštovani učitelji, pa želim veliko moči in ustvarjalne potrpežljivosti.

 

PRVOŠOLCI

Prvošolčki ste danes prvič prestopili šolski prag, zato smo skupaj z vašimi starši še posebej ponosni na vas. Vesela sem, da vas v teh negotovih razmerah lahko osebno pozdravim in izrečem toplo dobrodošlico.

Kot vaša ravnateljica vam želim prijeten vstop v novo okolje, v novo obdobje, kjer boste spoznavali šolske klopi, zaslišali šolski zvonec in pletli nova prijateljstva. Želimo vam, da bi se na naši šoli počutili kar se da lepo, varno in prijetno, da bi vsako jutro z veseljem vstajali in dvigovali šolske torbe.

Dragi starši, vašim prvošolčkom se bomo trudili dajati zgled pozitivnih osebnosti, vrednih zaupanja, in skupaj z vami pluli proti cilju: to pa je samozavesten ter zadovoljen otrok. Pa vendar bomo veseli vaših predlogov in spodbud, ki nam bodo krepile dostojanstvo in avtoriteto. Danes smo vam prijazno odprli vrata naše šole, zato vse nadaljnje dni pogumno potrkajte, povejte in prisluhnili vam bomo. Ne pozabite pa, da ste starši največji vzorniki svojim otrokom, zato vam polagam na srce, da poskrbite za njihovo varnost in jih spremljate na poti v šolo. Upam, da ste danes svojim prvošolčkom namenili veliko pozornosti in jih odpeljali na njim najljubše mesto.

Naj bo prvi šolski dan obsijan s soncem, mag. Anita Knez.