Ker se po jutru dan pozna, smo ga tudi tokrat začeli v športnem duhu. Ob telovadbi smo se dodobra zbudili in pridno nadaljevali zastavljene dejavnosti. Po okrepčilnem zajtrku smo se odpravili na dopoldansko plavanje in vožnjo s kajaki. Vrhunec dneva je bil zagotovo prvi skok v morje – najpogumnejši smo ob res toplem vremenu zaplavali in bilo je odlično!

Eden od učencev je praznoval rojstni dan in po kosilu je bil deležen presenečenja. Seveda smo mu vsi tudi zapeli ter čestitali. V popoldanskem času so imeli učenci priprave za potegovanje za priznanja v plavanju, kasneje pa smo se še malo “martinčkali” na obali, uživali v skupnem druženju, nekateri so si celo privoščili blatno-morsko razvajanje kože – povsem brezplačno. 🙂  Popoldanski del smo zaključili z zelo poučnim ogledom parka, ki ga je “by the way” opravil izkušen vodič Žiga. Spoznali smo številne domače in tujerodne rastline, ki bogatijo okolico.

Zvečer smo imeli športne igre: nogomet na umetni travi, odbojko na mivki, badminton. Za odličen zaključek dneva smo si privoščili še sladoled in v soju super lune nato kmalu zdrsnili v prijeten spanec.