Za učence/ke 6.–9. razreda OŠ »Jožeta Krajca« Rakek bomo v :

ponedeljek, 6. 9. 2021, za 8. in 9. razrede
torek, 7. 9. 2021, za 6. in 7. razrede

izvedli ŠD plavanje. Učenci/ke pridejo v šolo ob 8.05 (zbor pred 1. triado). Vozači s šolskim avtobusom. Dežurni  učenci gredo po malico, ki je razdeljena med sošolce, nato se posedejo po avtobusih.
Učenci prinesejo s seboj SVOJO posodo za malico, kamor bodo pospravili sendvič, in bidon. Malica v šoli bo razdeljena BREZ PLASTIČNE EMBALAŽE pod nadstreškom 1. triade.
Avtobus nas bo pripeljal na slovensko obalo (Koper). Aktivnosti se bodo izvajale do 12.00, ko se bomo odpravili proti domu. Predviden prihod nazaj  na Unec je ob 13.00 in na Rakek ob 13.05. Kosilo bo učence počakalo. Učenci/ke naj imajo s seboj kopalke/plavalne hlače, veliko brisačo, zaščito za sonce (pokrivalo, krema).  Ker so napovedane visoke temperature, vam svetujem, da s seboj prinesete dodatno pijačo in kakšen zdrav prigrizek. Verjetno se bo našel tudi čas za sladoled. 🙂 Strošek prevoza in najema bazena bo prištet ostalim mesečnim stroškom (prehrana).

Za učence, ki se zaradi zdravstvenih (zdravniško opravičilo) ali drugih težav (pisna ali ustna obrazložitev staršev) ne morejo udeležiti plavanja, naj se nam pridružijo in bomo prilagodili izvajanje aktivnosti njihovim posebnostim. Prosim pa, da kakršnekoli posebnosti sporočite razredniku (pisno sporočilo, elektronska pošta).

V času avtobusnega prevoza in ob uporabi sanitarij so obvezne maske.

Vsak razrednik spremlja svoj razred: Maruša Nared, Tjaša Prudič, Silvestra Kotar, Irena Mele, Lea Sterle, Irena Peteh Kranjc, Lilijana Intihar, Tina Milavec, Polona Klopčič , Tomaž Lulik.

VSI učenci se vrnejo na Rakek ob 13-ih, tudi učenci izbirnih predmetov.

Športni pozdrav.                                                                                     ,

Polona Klopčič