V juniju smo z učenci tretje triade sodelovali na natečaju za najboljši podjetniški slogan za mlade, ki ga je pripravil Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva iz Postojne. Pod mentorstvom učiteljic Petre Mikše, Silvestre Kotar in Maruše Nared, so učenci izdelovali slogane, ki smo jih kasneje poslali na natečaj.

Z velikim veseljem sporočamo, da je v osnovnošolski kategoriji zmagal slogan naših osmošolk Žive Petkovšek in Klare Zwölf, zato jima iskreno čestitamo!!! Učenki bosta prejeli nagrado, ki jima bo podeljena na meet up dogodku za osnovnošolce v mesecu novembru.

Fotografija osebe Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna.

V Mrežnem podjetniškem inkubatorju Perspektiva spodbujajo podjetnost med mladimi. Prizadevajo si za nove podjetniške priložnosti in programe za mlade, obenem pa so ponosni na podjetnost in uspehe, ki jih dosegajo njihovi mladi udeleženci. Ker si mladi zaslužijo svojo priložnost in pozornost, so iskali slogane, ki bodo primerno nagovorili mlado publiko.

Najboljši slogan v vsaki kategoriji, ki ga je izbrala strokovna komisija treh predstavnikov izmed prispelih sloganov, bodo natisnjeni na majice in uporabljeni za druge promocijske objave ter material.