V sredo, 30. 3. 2022, se bomo z učenci odpravili v areno WOOP v Ljubljani. Pričetek dela v dvorani je ob 9.00, zato vse učence pričakujem pred 1. triado ob 8.10 (vozači pa ko prispe avtobus).
Otroci naj imajo s seboj lahka športna oblačila in bidon z vodo. Vse naj bo pospravljeno v nahrbtniku, kamor bo šla še šolska malica, ki jo bodo vzeli tik pred odhodom. Strošek skakanja (13 eur), vaditeljev in prevoza  bomo prišteli položnici za malico.
Učenci naj učiteljici za šport do 29. 3. 2022 vrnejo podpisano izjavo o odgovornosti, ki jo bodo prejeli v šoli (dostopna je tudi na https://arena.woop.fun/izjava-o-odgovornosti/).  Brez nje udeležba na športnem dnevu ne bo mogoča.
Močno priporočam zajtrk pred odhodom, saj bomo čas v areni WOOP izrabili za aktivnosti, ki zahtevajo veliko energije, in malicali na koncu.   

Potek dela:
8.10 zbor pred 1. triado
8.20 odhod avtobusa
9.00–12.00 aktivnosti 

  • Po prihodu jih razdelimo po skupinah, kjer si v za to namenjenih sobah ogledajo filmček o dejavnostih na trampolinu. S tem skušamo športnemu dnevu nameniti tudi izobraževalni del.  
  • Sledi obvezen ogled varnostnega videa, ki pove in pokaže pravila za varno in zabavno uporabo naših trampolinov.  
  • Razdeljeni v skupine nato skačejo v parku. Park bo razdeljen na več t. i. postaj, vsaka pa bo imela svojo atrakcijo oziroma prikaz elementov skakanja.  
  • Po delu na postajah sledi kratka pavza za uporabo WC-ja in pitja vode, sledi prosto skakanje v parku. 

12.00 preoblačenje, malica
12.15 povratek na Rakek
13.00 prispemo na Rakek