V petek, 22. 4. 2002, se je na naši šoli zbralo več kot 150 ljubiteljev košarke 3×3. Pomerili so se na področnem tekmovanju za osnovne šole. Videli smo mnogo izjemnih potez, obilo borbenosti in fair playa.
Hvala vsem gostom, organizatorjem in sodnikom. Prav posebej pa bi se želela zahvaliti našim učencem in učenkam, igralcem, ki so prikazali izjemno borbenost do konca, tistim, ki so bili pomožni sodniki in so skrbeli za semaforje ter seveda vsem navijačem.
Velika hvala pa gre seveda tudi vsem sodelavcem, ki so pomagali ustvariti pravo vzdušje in pogoje, ki takšnemu tekmovanju tudi pritičejo. 🙂
Dekleta so se s hudo borbo  v četrtfinalu, po podaljšku, kjer je Ajda Perko zadela odločilno trojko, uvrstila v polfinale in osvojila končno 4. mesto. Fantje pa so bili v skupinskem delu neporaženi, potem pa je bila ekipa OŠ Cerknica za njih previsoka ovira v osmini finala. Osvojili so končno 10. mesto.

Našo šolo so zastopali: AJDA PERKO, ANAJA URBAS, LARA ČUČEK, TINKARA OBREZA, ALEKS ATANASOV, MATIC VODOŠEK, AŽBE PIVK, TIAN BLAŽIČ TURK in TIM ZIDAR.

ČESTITAMO! 🙂