Spoštovani starši in učenci!

V sredo*, 29. 3. 2023, bomo izvedli tehniški dan Usposabljanje za kolesarski izpit – prometni in spretnostni poligon**. Straši oziroma odrasla oseba naj otroka s kolesarsko opremo (kolesom, čelado) pripelje ali pospremi v šolo. V tem tednu sem se že pogovarjala z učenci in nekateri so mi povedali, da jih v jutranjem času starši oziroma odrasla oseba ne more pospremiti v šolo. Dogovorili smo se, da lahko pridejo v šolo sami, seveda kot pešci ob kolesu po pločniku. Zbirno mesto je ob 8.20 na parkirišču za športno dvorano, kjer preverimo prisotnost učencev s seznama. Učenci naj s seboj prinesejo tudi dodaten napitek.

Ne skrbite, če kolo v tem času še nima vseh odsevnikov in luči, kajti v času kolesarskega poligona bomo tudi opravili pregled koles in na tem mestu otroku vročili poročilo o pregledu kolesa. Verjamem, da boste pravočasno poskrbeli za obvezno opremo kolesa, kajti po uspešno opravljenem kolesarskem poligonu bomo pričeli z usposabljanjem na cestnih površinah. Celoten načrt izvedbe kolesarskega izpita ste prejeli že na prvem roditeljskem sestanku.

*Opomba: V primeru dežja bo potekal pouk po urniku, o morebitni odpovedi tehniškega dne vas bom obvestila v jutranjem času preko šolske spletne strani. Tehniški dan Usposabljanje za kolesarski izpit – spretnostni in prometni  poligon pa bomo prestavili na naslednji teden. Dan izvajanja bo znan naknadno. Učenci in starši boste pravočasno obveščeni. Hvala za razumevanje.

**Pojasnilo: Tehniški dan je namenjen vsem učencem ne glede na to, ali so učenci v tem času že ali še bodo opravljali teoretični del kolesarskega izpita in tudi za tiste učence, ki so mi povedali, da ne želijo opravljati kolesarskega izpita. V slednjem primeru bodo pomagali pri izvedbi tehniškega dne.

Spremljevalke: Monika Derenčin in naknadno izbrana spremljevalca

Razpored aktivnosti:

Lep pozdrav.

Anita Šen