Spoštovani starši!

Obveščam vas, da bomo v mesecu aprilu in maju v popoldanskem času od 16.00 do 18.00, razen ob sredah (od 16.30 do 18.30) pričeli s praktično vožnjo v prometu. Izvajali jo bomo v industrijski coni na Rakeku (Megadom) pred Alpodom. V industrijsko cono na Rakeku pripeljite otroka skupaj s kolesarsko opremo in ga pridite iskat ob 18.00 oziroma ob sredah (ob 18.30). V tem času se skupaj pogovorimo o izpeljavi izpitne trase. Učenci bodo razdeljeni po skupinah. V vsaki bo vozilo največ pet učencev. Naprošam vas, da pregledate, če ima vaš otrok tehnično brezhibno in varno kolo ter čelado. Vsak učenec je dobil poročilo o pregledu kolesa, tako da lahko preverite, ali ima vaš otrok ustrezno opremo. V primeru padavin bo skupina izvajala praktično vožnjo v prometu za vsemi skupinami, ki so bile predhodno razporejene in so navedene spodaj. Seznam skupin je prilepljen v učilnici posameznega oddelka, učenci so si zabeleži dan izvajanja.

Razpored skupin:

  1. skupina: 11. 4. 2023, torek
  2. skupina: 12. 4. 2023, sreda
  3. skupina: 24. 4. 2023, ponedeljek
  4. skupina: 25. 4. 2023, torek
  5. skupina: 3. 5. 2023, sreda
  6. skupina: 4. 5. 2023, četrtek

??? skupina: 8. 5. 2023, ponedeljek – SKUPINA, KI BO ZARADI DEŽJA PRESTAVLJENA?

??? skupina: 9. 5. 2023, torek – SKUPINA, KI BO ZARADI DEŽJA PRESTAVLJENA?

Razporeda skupin z imeni in priimki sta obešena v obeh učilnicah 5. razredov. Učenci naj si prepišejo dan in čas izvedbe ter morda tudi svoje člane skupine.

Po opravljenem praktičnem delu v industrijski coni boste skupaj z otrokom prevozili traso od matične šole Rakek do tovarne DS Smith in nazaj. Vaš otrok bo imel že kar nekaj izkušenj iz praktičnega dela, vam pa bom izročila napotke k prikazani trasi po končani vožnji v industrijski coni. Z vašim otrokom boste najmanj 5-krat prevozili pot po prikazani trasi. Priporočam, da vožnje opravite, ko bo na cesti manj prometa. Na priloženem listu boste vodili tudi dnevnik opravljenih voženj. Izpitna vožnja je predvidena maja v nedeljo dopoldne. V primeru izrazitih padavin bomo dan izpitne vožnje prestavili na naslednjo nedeljo. Dan izvajanja bo znan naknadno. Učenci in starši boste pravočasno obveščeni. Spremljajte šolsko spletno stran.

 

Želim vam lep in prijeten dan.

Anita Šen