Za učenci 4. razreda je že tretji dan šole v naravi. V objemu kočevskega gozda uživamo v svežem zraku in maksimalno izkoriščamo možnosti za učenje, ki nam jih ponuja narava in dom, ki smo ga obiskali.

Danes dopoldan smo v 4. a razredu izdelali maketo hiše in vanjo napeljali vodovodne cevi, v 4. b pa smo v tem času spoznali obnovljive in neobnovljive vire energije ter praktično preizkusili delovanje sončnih celic. V popoldanskem času smo se vsi skupaj odpravili na pohod do vodohrana. Po poti smo uživali v lepoti narave – čudovitega Divjega potoka in paleti jesenskih barv dreves v gozdu. Na vrhu smo se morali zaradi močnega vetra obleči, a nas tudi ta ni odvrnil od veselja ob uspešno prehojeni poti.

V večernem času smo se učenci 4. a preizkusili v plezanju na plezalni steni in igranju družabnih iger, učenci 4. b pa so si v tem času ogledali film V višave.

Za nami je še en uspešen in predvsem aktivnosti poln dan, zato se zdaj le še pripravimo na spanje in smuknemo v tople postelje, kjer nas že čaka zapeljiv spet sanj.

Utrinke našega dneva si lahko ogledate v GALERIJA

Učenci 4. a in 4. b z učiteljicami