V mesecu aprilu in maju v popoldanskem času od 16.00 do 18.00 bomo pričeli s praktično vožnjo v prometu.
Izvajali jo bomo v industrijski coni na Rakeku, dobimo se na parkirišču pred Alpodom. Svojega otroka skupaj s kolesarsko opremo pripeljite na zbirno mesto najkasneje ob 15.55 in ga pridite iskat ob 18.00. Takrat vam bom izročila tudi zemljevid izpitne trase in vam podala nekaj napotkov.

Učenci bodo za vožnjo v prometu razdeljeni v skupine, v vsaki bo vozilo največ pet učencev. V primeru padavin bo skupina izvajala praktično vožnjo v rezervnih terminih. Seznam skupin in rezervni termini so prilepljeni v učilnici posameznega oddelka, učenci so si zabeležili dan izvajanja. Obvestilo o morebitni odpovedi termina zaradi slabega vremena bo objavljeno na šolski spletni strani.

Naprošam vas, da pregledate, ali ima vaš otrok tehnično brezhibno in varno kolo ter čelado. Vsak učenec je dobil poročilo o pregledu kolesa, na katerem lahko preverite, ali je oprema ustrezna.

Izpitna vožnja je predvidena maja v nedeljo dopoldne. V primeru izrazitih padavin bomo dan izpitne vožnje prestavili na naslednjo nedeljo. Učenci in starši boste o datumih pravočasno obveščeni.

Monika Derenčin