V četrtek, 10. marca, bo za učence 7., 8. in 9. razredov potekal zimski športni dan v Kranjski Gori. Učenci so izbirali med tremi aktivnostmi:

Smučanje in deskanje na Podkornu 2 (Velika dolina). Učenci naj imajo s seboj urejene smuči ali snowboard, palice, smučarske čevlje,smučarska očala, čelado, kombinezon, rokavice, nahrbtnik ter dodatno malico in pijačo. Predvideni stroški so 8 € za smučarsko karto ter prevoz po računu (plačate po položnici).

Drsanje, igre na ledu (hokej), sprehod v Kranjski Gori. Oprema, ki jo potrebujete: drsalke (lahko si jih sposodite na drsališču), topla zimska oblačila, kapa, obutev, primerna za hojo po snegu, nahrbtnik, dodatna malica in pijača, obvezne so rokavice in čelada (lahko tudi kolesarska), zaželjeni pa rolerski ščitniki za zapestje, kolena, komolce. Predvideni stroški so 2 € na učenca za uporabo drsališča, 2 € za najem drsalk ter prevoz po računu (plačate po položnici).

Pohod iz Rateč do Planice in nazaj v Podkoren. S seboj imejte pohodne čevlje, topla zimska oblačila, kapo, manjši nahrbtnik in dodatno malico ter pijačo.

Učenci naj v šolo pridejo ob 7:50. Avtobus proti Kranjski Gori odpelje ob 8:05. Povratek pred OŠ Rakek je predviden okoli 15. ure (ob 13:15 avtobus odpelje iz Kranjske Gore).