Območno združenje Rdečega križa Cerknica – Loška dolina – Bloke tudi letos razpisuje LETOVANJE ZA OTROKE.

KRK – VANTAČIČI od 19. do 29. 7. 2011 (od 9 do 15 let)
Cena: 140 € + 20 € prevoz
Letovanje za otroke bo potekalo v naselju Vantačiči, ki leži na severnem delu otoka Krka v objektu, namenjenem počitnikovanju otrok. Objekt je 200m oddaljen od morja, z lastnim košarkaškim in odbojkarskim igriščem. Letovišče se ponaša tudi z veliko športnimi rekviziti (kolesa, kajaki, druga oprema za v vodo: maska, plavutke, črv, plavalna deska in drugi plavalni pripomočki, vožnjo z čolnom in na banani …).

MALI LOŠINJ – NEREZINE od 17. do 27. 8. 2011 (od 6 do 15 let)
Cena: 140 € + 20 € prevoz
Otroci bodo nastanjeni v Otroškem naselju ZPM Krško. Okoli centralne zgradbe s kuhinjo in odprto pokrito jedilnico so razvrščene zidane hišice. Vsaka ima spalnico z 12 ležišči, dnevni prostor in kopalnico s sanitarijami. V posebni hišici je 8 tuš kabin, ločeno za dečke in deklice. Hišic, v katerih bivajo otroci in vodja skupine, je 10, za naše letovanje rezerviranih 5. Med hišicami v naselju je urejen prostor, zunanje površine naselja Bučanje krasijo bujne grmovnice in drevje, do plaže vodijo urejene sprehajalne poti. V počitniškem naselju so urejena igrišča (tenis, odbojka, košarka, rokomet …) in sprehajalne poti.

Prijavnice lahko dobite v pisarni šolske svetovalne službe ali na spletni strani: http://www.cerknica.ozrk.si/sl/LETOVANJE/.