Spoštovani učenci, učitelji in ostali zaposleni!

Včeraj je bil prvi poletni dan, danes pa je zadnji 190. šolski dan. Dan, ko smo ponovno zavrteli šolo in vam čestitali ob uspešnem zaključku šolskega leta 2011/2012.

Ugotavljamo, da je bilo šolsko leto vsebinsko bogato, polno novih, drugačnih vsebin, prepleteno z odmevnimi dogodki (130 let šolstva na Rakeku, koncert Željam naproti /2. del, nogometni turnir Rakek open 2012, Tabor za nadarjene, Likovna kolonija, 1. Mednarodni festival folklore itd. ), ki so nas povezovali in bogatili. Veliko je bilo skupnih, uspelih akcij, doseženih uspehov, priznanj na državni ravni, projektov in kakovostnih izobraževanj tako za učence kot učitelje. Vsakdo izmed nas je na svoj način prispeval k dvigu kvalitete naše šole, vrednotenje dela pa nam je dajalo odgovor, da smo na pravi poti.

Ko rečemo, da je naša šola moderna in lepa šola, resnično tako mislimo, saj jo odlikujejo čistoča, urejenost, odprtost navzven, kreativnost, timsko delo in ljudje, ki so v njej zaposleni, ter nadobudni učenci. Vsem se zahvaljujem za vse dobro z željo, da bi se tudi v prihodnje zavedali drugačnosti, jo razumeli in spoštovali!

Uživajte med počitnicami in se polni energije v septembru znova vrnite v rakovške šolske klopi.

mag. Anita Ivančič, ravnateljica

 

Ob slovesu od šolskega leta se od Osnovne šole “Jožeta Krajca” Rakek, učiteljev in učencev poslavljam pomočnica ravnateljice, Anja Podlesnik Fetih. Želim vam, da nadaljujete po začrtani poti, odprti za nove priložnosti in v pričakovanju izpolnitve svojih sanj. Ob tej priložnosti bi se vsem, ki ste v tem času kakorkoli pripomogli k utripu naše šole, iskreno zahvalila in vam zaželela: Srečno!

dr. Anja Podlesnik Fetih, pomočnica ravnateljice

[coolEye how=album puser=osrakek source=picasa search=20120622_ZadnjiSolskiDan]