Eden izmed najlepših dni, velikih trenutkov v življenju, je prav gotovo prvi šolski dan, ki ga je potrebno obeležiti. Prvošolci, ki ste danes prvič prestopili prag šole in sedli v šolske klopi, ste pričeli dolgo in zanimivo pot, ki se imenuje pot šolanja. Vem, da ste radovedni in polni pričakovanj, a naj vas ne bo strah, saj vam bodo na tej poti stali ob strani starši, učitelji, pa tudi starejši učenci.

Na prvi šolski dan in vse naslednje šolske dni bodo na vas še posebej pozorni vozniki avtomobilov in vsi tisti, ki vam bodo pomagali prečkati cesto in priti varno do šole.

Dragi starši, prehod iz vrtca v šolo ni enostaven korak, zato obljubljamo, da si bomo s svojimi dejavnostmi prizadevali dosegati dobre učne uspehe, graditi pozitivno samopodobo otrok ter učiti odgovornosti. Prav naši otroci so tisti, zaradi katerih je vredno vztrajati, biti dosleden, poklicati v šolo in si zanje vzeti čas. Hvala, ker se zavedate, da je naše dobro sodelovanje ključ do uspeha na vzgojnem področju in dobra naložba v znanje za prihodnost! In ker ste starši največji vzorniki svojim otrokom, vam polagam na srce, da poskrbite za njihovo varnost in jih spremljate na poti v šolo.

 

ravnateljica mag. Anita Ivančič

pomočnica ravnateljice Irena Mele

[coolEye how=album puser=osrakek source=picasa search=20120903_PrviSolskiDan]