Na OŠ »Jožeta Krajca« Rakek bomo v  sredo, 2. 10. 2013, (4. razred) in četrtek, 3. 10. 2013, (5. razred) izvedli športni dan rolanje za učence in učenke 4. in 5. razreda (učenci/ke matične šole in podružnice Rakek).

–        Učenci/ke OŠ »Jožeta Krajca« Rakek pridejo v šolo ob 8:20, nato pa se bodo s spremljevalcem (razredničarko) odpravili na atletski stadion, kjer bo športni dan tudi potekal.

–        Učenci/ke podružnične šole Unec pridejo v šolo ob 7:45, nato pa se bodo z učiteljem ŠVZ oz. razredničarko odpravili na šolski avtobus (učenci/ke, ki prihajajo z avtobusom v šolo, počakajo kar na avtobusu), ki jih bo odpeljal v matično šolo, kjer bo športni dan tudi potekal. Z Rakeka se bodo učenci/učenke vračali prav tako z redno linijo avtobusa ob 13:00.

Vsak učenec/ka mora imeti s seboj čelado (lahko kolesarsko), rolerje in ščitnike za roke in noge. Na športnem dnevu bo poskrbljeno tudi za tiste učence/ke, ki niso še nikoli rolali.

Učenci/ke naj imajo s seboj nahrbtnik, v njem pa dodatni napitek in športno opremo.

V primeru, da bo v sredo oz. četrtek dopoldan dež, bo športni dan odpadel in učenci/ke bodo imeli pouk po sredinem oz. četrtkovem urniku. V primeru odpovedi bo že zjutraj obvestilo na šolski spletni strani.

Športni pozdrav .