24. 12. 2013 se je na šoli odvila slovesnost v počastitev dneva samostojnosti in enotnosti naše države Republike Slovenije. Po slovesnosti je potekal novoletni vrtiljak, kjer so se učenci preizkušali in zabavali ob različnih igrah.

Spodaj lahko preberete nagovor in voščilo za praznične dni mag. Anite Ivančič:

Domovina je naša največja vrednota, zato vam spoštovani učitelji in učenci voščim ob državnem prazniku; tebi, domovina Republika Slovenija, pa čestitam ob jubilejnem prazniku.

Prispeli smo do trenutka, ko se bomo skupaj poslovili od starega leta, se ozrli nazaj po prehojeni poti in ponosno potegnili črto pod kopico uspehov, dosežkov in dejanj leta 2013. Za nami je več kot uspešno leto. Čestitam nam za odlično sodelovanje, številne dosežke na različnih področjih in odmevne projekte.

In ko že delamo ob novem letu obračun in načrte za naprej, se spomnimo tudi svojcev, prijateljev in ljudi v stiski; pomagajmo jim in vsem zaželimo prijaznejše in svetlejše leto 2014.

Naj bo leto 2014 polno upanja in plemenitih dejanj, leto pozitivnih sprememb in notranjega zadovoljstva ter medsebojnega spoštovanja. Naj bo radostno, poučno in zadovoljno. Naj bo polno družinske sreče in iskrenih prijateljstev. Naj bo pustolovsko in razigrano. Polno iskric v očeh in topline v srcu. Naj bo preprosto čudovito.

Vesel božič ter srečno 2014 v svojem imenu ter imenu moje pomočnice, go. Irene Mele.

mag. Anita Ivančič

[coolEye search=NovoletniVrtiljak2013 how=album puser=osrakek source=picasa]