Domovina je naša največja vrednota, zato vam, spoštovani učitelji in učenci, voščim ob državnem prazniku, tebi, domovina Republika Slovenija, pa čestitam ob jubilejnem prazniku.

S povabilom na novoletni vrtiljak smo prispeli do trenutka, ko se bomo skupaj poslovili od starega leta, se ozrli nazaj po prehojeni poti in ponosno potegnili črto pod kopico uspehov, dosežkov in dejanj leta 2014. Za nami je več kot uspešno leto. Čestitam nam za odlično sodelovanje, številne dosežke na različnih področjih in odmevne prireditve ter projekte. Preden zavrtimo kolo časa in vstopimo v novo leto, se učencem, učiteljem in staršem toplo zahvaljujem za vse trenutke, ki ste jih delili z nami.

In ko že delamo ob novem letu obračun in načrte za naprej, se spomnimo tudi svojcev, prijateljev in ljudi v stiski; pomagajmo jim in vsem zaželimo prijaznejše in svetlejše leto 2015.

Naj bo leto 2015 polno upanja in plemenitih dejanj, leto pozitivnih sprememb in notranjega zadovoljstva ter medsebojnega spoštovanja. Naj bo radostno, poučno in zadovoljno. Naj bo polno družinske sreče in iskrenih prijateljstev. Naj bo pustolovsko in razigrano, polno iskric v očeh in topline v srcu. Naj bo preprosto čudovito.

Vesel božič ter srečno 2015, naj se novoletni vrtiljak zavrti z najlepšimi željami za prihajajoče leto 2015 želiva …

ravnateljica, mag. Anita Ivančič
pomočnica ravnateljice, Irena Mele