V soboto, 11. 4. 2015, bo potekal športni dan za učence od 1. do 9. razreda (matična in podružnična šola). Vsebina ŠD bo MAISTROV POHOD in TEK. Učenci/ke pridejo zjutraj v šolo ob 8:10 (vozači z redno linijo avtobusa); zaključek je predviden ob 12:40. Zborno mesto učencev in učenk matične šole je pred vhodom v 1. triado .

Malico bodo učenci/ke dobili zjutraj v šoli, kosila v šoli NE BO. Prav tako NE BOMO izvajali jutranjega varstva in varstva v oddelkih podaljšanega bivanja.

Oprema: športni/pohodni čevlji, trenirka ali pohodne hlače, športna oprema za tek (tisti, ki se udeležijo teka), rezervna majica, vetrovka, manjši nahrbtnik, dodatni napitek in knjižica za žig na pohodu (kdor jo ima).

UČENCI/KE, KI SE UDELEŽIJO TEKA: Tekače bosta na teku spremljala dva učitelja, ki bosta poskrbela za vso organizacijo. Tekači morajo vplačati štartnino 2€ (denar naj imajo s seboj), po končanem teku pa dobijo tudi topel obrok.

OPOZORILO: Vozači z Unca in okolice se bodo po končanem pohodu in kulturnem programu (zaključek na UNCU ob 12:30) odpravili domov peš, lahko pa jih pridete iskat starši. Avtobusnega prevoza ne bo, saj bo avtobus peljal učence/ke z Unca nazaj na Rakek.

V primeru izredno slabega vremena bo športni dan odpovedan in bo pouk po petkovem urniku. Spremljajte obvestila na šolski spletni strani.

Športni pozdrav,
Tomaž Lulik