Na OŠ »Jožeta Krajca« Rakek bomo v  ponedeljek, 5. 10. 2015, ( 5. a, 5. b in 4 .b razred) in v torek, 6. 10. 2015, ( 4. a razred) izvedli športni dan – rolanje za učenke in učence 4. in 5. razredov (učenci/ke matične šole in podružnice Unec).

  • Učenci/ke OŠ »Jožeta Krajca« Rakek pridejo v šolo ob 8:20, nato pa se bodo s spremljevalcem (razredničarko) odpravili na atletski stadion, kjer bo športni dan  potekal.
  • Učenci/ke podružnične šole Unec pridejo v šolo ob 7:45, nato pa se bodo z učiteljem oz. razredničarko odpravili na šolski avtobus (učenci/ke, ki prihajajo z avtobusom v šolo, počakajo kar na avtobusu), ki jih bo odpeljal v matično šolo, kjer bo športni dan  potekal. Z Rakeka se bodo učenci/učenke vračali prav tako z redno linijo avtobusa ob 13:00.

Učenci in učenke bodo na športnem dnevu razdeljeni v 3 skupine glede na znanje in bodo izvajali razne aktivnosti po posameznih postajah. Vmes bodo imeli tudi odmor za malico.

V primeru, da bo dopoldan dež, bo športni dan odpadel in učenci/ke bodo imeli pouk po urniku. V primeru odpovedi bo že zjutraj obvestilo na šolski spletni strani.

Športni pozdrav               .