Domovina je naša največja vrednota, zato vam, spoštovani učitelji in učenci, voščim ob državnem prazniku; tebi, domovina Republike Slovenije, pa čestitam ob jubilejnem prazniku.

Dnevu samostojnosti in enotnosti, ki ga s ponosom praznujemo 26. decembra, smo se vsi skupaj poklonili s slovensko himno in si za voščilo sposodili verze našega velikega domoljuba Simona Gregorčiča.

»Bodi zdrava domovina, mili moj slovenski kraj! Ti prekrasna, ti edina, meni si zemeljski raj«.

Pred jubilejnimi petindvajsetimi leti smo se Slovenci enotno odločili za samostojno državo. Danes enotno živimo skupaj, s preostalim modernim svetom, v času težkih preizkušenj, dilem in dvomov. Pa vendar je Slovenija s svojo pridnostjo sposobna tekmovati v svetu in zmagovati: Slovenija je rojena pod srečno zvezdo. Naj bo na nadaljnji poti naše države veliko drobnih ciljev, prijaznih ljudi, zdravja in zvezdnih utrinkov. Bodimo prijatelji in skupaj soustvarjajmo lepši svet!

 

Novo leto je čas, ko v odsevu misli drsijo slike preteklega časa. Pa se je treba samo obrniti in pred nami se odpre mavrični sijaj prihodnosti.

Naj vam prazniki prinesejo obilo zdravja, brezmejno veselje, zvrhan koš notranjega zadovoljstva, ravno prav uspeha in neskončno veliko ljubezni. Naj se vam uresničijo sanje, udejanjijo želje, ki vam največ pomenijo, ter izpolnijo vsa pričakovanja!

Naj bo leto 2016 polno družinske sreče in iskrenih prijateljstev, polno iskric v očeh in topline v srcu. Naj vam mine v zavetju znanja, ustvarjalnosti in osebne sreče!

Želim vam mirne in prijazne praznike, veliko upanja, miru, zdravja in vsega, kar si sami želite.

Ravnateljica: mag. Anita Knez
Pomočnica ravnateljice: Irena Mele