JESENSKE DELAVNICE LOGIKE LJUBLJANA

za najmlajše logike bo gostila Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani. Potekale bodo od 2. do 4. novembra, od 9:00 do 16:00, za ljubitelje logike, stare od 9 do 12 let. Na naši spletni strani že sprejemamo prijave, kjer dobite tudi dodatne informacije:

https://www.zotks.si/jesenske-delavnice-logike-2016

 

JESENSKI RAZISKOVALNI TABOR TRENTA

Namenjen je najmlajšim raziskovalcem, ki jih zanima svet gozdnih rastlin in živali, ki želijo iskati živalske sledi, se družiti s čisto pravim lovcem, se podati na soško pot in prisluhnili zgodbam iz življenja Trentarjev. Potekale bodo od 1. do 4. novembra 2016, za raziskovalce, stare od 9 do 12 let (oz. 3.  – 6. razred). Prijave že sprejemamo na naši spletni strani:

https://www.zotks.si/jesenski-raziskovalni-tabor-trenta-2016

 

JESENSKE DELAVNICE STEKLA TRENTA

Za vse, ki jih zanima svet oblikovanja stekla, a se z njim še niso dobro spoznali. Na taboru bodo spoznavali tehnike oblikovanja stekla ter oblikovali vsak svoj končni izdelek. Delo s steklom bo potekalo od 10.00 do 16.00, popoldne in zvečer pa bodo na sporedu športne oz. družabne igre ipd. Od 2. do 5. novembra 2016, za mlade umetnike stare od 8 do 12 let. Prijave in podroben program je na naši spletni strani:

https://www.zotks.si/jesenske-delavnice-stekla-trenta-2016