Na OŠ »Jožeta Krajca« Rakek bomo v  ponedeljek, 10. 10. 2016 (5.a razred), in torek, 11. 10. 2016 (4.a, 4.b in 5.b razred), izvedli športni dan rolanje za učence in učenke 4. in 5. razreda (učenci matične šole in podružnice Rakek).

  • Učenci OŠ »Jožeta Krajca« Rakek pridejo v šolo ob 8:20, nato pa se bodo s spremljevalcem (razredničarko) odpravili na atletski stadion, kjer bo športni dan tudi potekal.
  • Učenci podružnične šole Unec pridejo v šolo ob 7:45, nato pa se bodo z učiteljem oz. razredničarko odpravili na šolski avtobus (učenci, ki prihajajo v šolo z avtobusom, počakajo kar na avtobusu), ki jih bo odpeljal v matično šolo, kjer bo športni dan tudi potekal. Z Rakeka se bodo učenci vračali prav tako z redno linijo avtobusa ob 13:00.

Učenci in učenke bodo na športnem dnevu razdeljeni v 3 oz. 4 skupine glede na znanje in bodo izvajali razne aktivnosti po posameznih postajah. Vmes bodo imeli tudi odmor  za malico.

Vsak učenec mora imeti s seboj čelado (lahko kolesarsko), rolerje in ščitnike za roke in noge. Na športnem dnevu bo poskrbljeno tudi za tiste učence, ki niso še nikoli rolali. Prosimo, da so učenci dovolj toplo oblečeni.

Učenci naj imajo s seboj nahrbtnik, v njem pa dodatni napitek in športno opremo.

Športni pozdrav,
Tomaž Lulik