Dragi učenci in učitelji, dobrodošli nazaj na šoli!

Počitnice so za vami in upam, da ste jih lepo preživeli, se veliko igrali in si odpočili po lanskem napornem šolskem letu. Želim vam, da bi v novem šolskem letu izvedeli veliko novega, zanimivega in koristnega. Prepričana sem, da ste v času počitnic mnogi spoznali, da je prijateljstvo lahko trdnejše in odnos z vrstniki boljši, če je živ in neposreden, brez Facebooka in pošiljanja e-sporočil. Ta izkušnja naj bo popotnica, da so neposredni odnosi in pogled v oči pristnejši  kot pa navezovanje virtualnih stikov.

Na pragu novega šolskega leta smo polni upanja in novih načrtov. Tudi letos si želim ustvarjalnega sodelovanja z vami in vašimi starši, zato bodite kreativni, sodelujte in si pomagajte med seboj.  Skupaj z učitelji smo poskrbeli, da je naš osnovni program obogaten s številnimi kulturnimi, športnimi in tehničnimi dejavnostmi … takimi, ki jih imate radi  in ob katerih boste osebnostno rasli, zato se kot šola vključujemo tudi v razvojne in mednarodne projekte.

Cenjene učiteljice in učitelji, hvaležna sem, ker pri delu z našimi učenci nenehno iščete nove poti in kar je najpomembneje, navajate jih na samostojnost in odgovornost pri pridobivanju novih znanj, spretnosti in oblikovanju stališč.

Vsem skupaj želim, da bi novo šolsko leto pomenilo bogato izkušnjo za vse.

Srečno!