V soboto, 7. 4. 2018, bo potekal športni dan za učence od 1. do 9. razreda (matična in podružnična šola). Vsebina ŠD bo MAISTROV POHOD. Učenci/ke pridejo zjutraj v šolo ob 8:10 (vozači z redno linijo avtobusa); zaključek je predviden ob 12:30.
Malico bodo učenci/ke dobili zjutraj v šoli, kosila v šoli NE BO. Prav tako NE BOMO izvajali jutranjega varstva in varstva v oddelkih podaljšanega bivanja.

Oprema: športni – pohodni čevlji, trenirka ali pohodne hlače, rezervna majica, vetrovka, manjši nahrbtnik in dodatni napitek.

OPOZORILO: Vozači z Unca in okolice se bodo po končanem pohodu (zaključek na UNCU ob 12:00) odpravili domov peš, lahko pa jih pridete iskat starši. Avtobusnega prevoza ne bo, saj bo avtobus peljal učence/ke z Unca nazaj na Rakek.

V primeru izredno slabega vremena bo športni dan odpovedan in bo pouk po torkovem urniku – A teden (organizirano bo jutranje varstvo, kosilo in podaljšano bivanje do 14:00). Avtobusni prevoz bo zagotovljen ob 13:00 in 14:00. V primeru odpovedi bo že zjutraj obvestilo na šolski spletni strani.                                                                                                                                                              Spremljajte obvestila na šolski spletni strani.

Športni pozdrav