Dragi učenci, učitelji ter ostali zaposleni, dobrodošli nazaj v šoli!

Počitnice so za nami, upam, da ste jih izkoristili, saj smo na pragu novega šolskega leta, ko  bomo spočiti ter polni sveže energije poleteli novim delovnim nalogam naproti. Šolsko leto bomo začeli polni novih načrtov in izzivov. Kot vaša ravnateljica si pri oblikovanju šolskega programa še naprej želim ustvarjalnega sodelovanja z vami in vašimi starši.

Skupaj z učitelji obljubljamo, da bomo tudi v tem šolskem letu spodbujali vašo inovativnost, ustvarjalnost, zato stremimo k skupnemu cilju – uspešnosti vsakega izmed vas, prijateljstvu in toplim medsebojnim odnosom. Skupaj se bomo odgovorno učili, širili znanje in sprejemali drugačnost.

Želim vam šolsko leto, ki bo ustrezalo vašim pričakovanjem in v katerem boste imeli vedno dovolj moči za reševanje težav. Vam, spoštovani učitelji, v novem šolskem letu želim veliko moči in ustvarjalne potrpežljivosti.

Srečno v novem šolskem letu 2018/19!

PRVOŠOLCI

Prvošolčki, danes ste prvič prestopili šolski prag, zato so vaši starši še posebej ponosni na vas. Naj povem, da smo vas nestrpno pričakovali, in kot ste videli, poskrbeli, da bo prvi šolski dan res poseben in vam bo še dolgo ostal v lepem spominu. Želim vam, da bi vseh 9 let osnovnega šolanja preživeli lepo, da bi vam bilo prijetno in da bi se vam dogajale same dobre stvari!

Dragi starši, vašim prvošolčkom se bomo trudili dajati zgled pozitivnih osebnosti, vrednih zaupanja, pa vendar bomo veseli vaših predlogov in spodbud, ki nam bodo krepile dostojanstvo in avtoriteto. Potrudili se bomo, da se bodo vaši prvošolčki počutili karseda prijetno, varno in seveda z njimi tudi vi.

Nikoli ne pozabite, da tako učitelji kot starši veslamo v istem čolnu in plujemo proti skupnemu cilju – to pa je samozavesten otrok, zadovoljen s svojim življenjem! Starši ste največji vzorniki svojim otrokom, zato vam polagam na srce, da poskrbite za njihovo varnost in jih spremljate na poti v šolo … danes pa jih vendarle peljite na njim najljubše mesto, da jim bo ta dan ostal v lepem spominu.

 

                                                                                                            mag. Anita Knez, ravnateljica