Dragi prvošolčki! Danes ste prvič prestopili šolski prag, zato smo skupaj z vašimi starši še posebej ponosni na vas. Te dni smo vas nestrpno pričakovali, tako kot ste se vi radovedno spraševali, kaj vse se skriva za šolskimi vrati.

Kot vaša ravnateljica vam želim prijeten vstop v novo okolje in v novo obdobje, kjer boste izvedeli mnogo novega, spoznavali šolske klopi in spletli nova prijateljstva. Vsi delavci šole vam želimo  zabavno pridobivanje znanja, da bi se na naši šoli počutili karseda lepo in varno. Trudili se bomo, da bo vaša radovednost iz dneva v dan rasla.

Vam, dragi starši, obljubljamo, da bomo skupaj z vami pluli proti skupnemu cilju, to pa je samozavesten, kreativen otrok, zadovoljen s svojim življenjem. Seveda pa računamo na vašo podporo ter zaupanje v strokovno delo vseh zaposlenih naše šole.

Želim vam lep, nasmejan prvi šolski dan!

 

Dragi učenci, učitelji in ostali zaposleni, dobrodošli nazaj na šoli!

Počitnice so za nami, upam, da ste jih lepo preživeli in da so se vam dogajale same zanimive stvari, saj smo na pragu novega šolskega leta pred novimi načrti, izzivi in novimi cilji. Kot vaša ravnateljica si pri oblikovanju šolskega programa tudi letos želim ustvarjalnega sodelovanja z vami in vašimi starši. Skupaj z učitelji in novo pomočnico, go. Anjo Š. Istenič, se bomo trudili, da bo vaše izobraževanje uspešno, veseli pa bomo tudi vaših predlogov in pobud, zato bodite kreativni, sodelujte in si pomagajte med seboj! Zaupajte v svoje sposobnosti in imejte pozitiven odnos do učenja. Izkoristite vsako priložnost, da lahko pomagate drug drugemu.

Ne zadovoljite se s povprečjem, saj bo to naša pot k odličnosti!

 

Učiteljem hvala, ker učence navajate na samostojnost in odgovornost pri pridobivanju novih znanj in oblikovanju njihovih stališč.

Želim vam, da bodo šolski dnevi polni lepih, prijetnih izkušenj – vam, spoštovani učitelji, pa želim veliko moči in ustvarjalne potrpežljivosti. Srečno vsem!