Na OŠ »Jožeta Krajca« Rakek bomo v  ponedeljek, 30. 9. 2019, (5. a in 5. b) in sredo, 2. 10. 2019, (4. a, 4. b in 4. c razred) izvedli športni dan rolanje/kotalkanje za učence in učenke 4. in 5. razreda (učenci matične šole in podružnice Rakek).

  • Učenci OŠ »Jožeta Krajca« Rakek pridejo v šolo ob 8:20, nato pa se bodo z razredničarko odpravili na atletski stadion, kjer bo športni dan potekal.
  • Učenci podružnične šole Unec pridejo v šolo ob 7:45, nato pa se bodo z učiteljico odpravili na šolski avtobus (učenci, ki prihajajo z avtobusom v šolo, počakajo kar na avtobusu), ki jih bo odpeljal v matično šolo, kjer bo športni dan potekal. Z Rakeka se bodo učenci vračali okrog 12:45.

Vsak učenec mora imeti s seboj čelado (lahko kolesarsko), rolerje ali kotalke in ščitnike za roke ter noge. Na športnem dnevu bo poskrbljeno tudi za tiste učence, ki niso še nikoli rolali.

Učenci naj imajo s seboj nahrbtnik, v njem pa dodatni napitek in športno opremo.

V primeru, da bo na načrtovani dan dopoldan dež, bo športni dan odpadel in učenci bodo imeli pouk po urniku za tisti dan. V primeru odpovedi bo že zjutraj obvestilo na šolski spletni strani.

Športni pozdrav,
Tomaž Lulik, prof. ŠVZ