Spoštovani starši in učenci!

Pred nami je drugačno in zahtevno obdobje, vendar sem prepričana, da bomo s skupnimi močmi kos tudi trenutni situaciji oz. strokovnemu izzivu.

Učenci boste naloge lahko opravljali samostojno doma po navodilih, ki jih bodo učitelji dnevno oz. tedensko objavljali za posamezni razred. Zavedamo se, da bomo s tem obremenili tudi vas, starše, vendar smo prepričani, da bodo učenci znali odgovorno opraviti dane naloge. Prosimo vas, da jih pri tem spodbujate in spremljate njihovo delo. Učitelji bodo ponudili različne vsebine, ki vam bodo zagotovo v pomoč, pa tudi v razvedrilo. Vabim vas, da sledite njihovim navodilom na spletni strani šole, pod zavihkom UČENJE NA DALJAVO (dostopno s ponedeljkom).

Učiteljem se zahvaljujem za prve aktivnosti že v preteklih dneh, pokazali so skrb, kreativnost ter skupaj z vodstvom postavili strukturo pouka na daljavo, ki bo ohranjala učno kondicijo naših učencev.

Vsem želim, da bi se hitro vrnili v šolske klopi ter uspešno zaključili šolsko leto, do takrat pa poskrbimo zase in za druge.

Ostanimo pozitivni in pod vtisi prvih sončnih žarkov,

mag. Anita Knez