Dragi učenci,

tudi v tednu od ponedeljka, 14. 12. 2020, dalje nadaljujemo z izobraževanjem na daljavo. Razmere še niso dovolj dobre, da bi se smeli vrniti v šolske klopi. Prazniki in počitnice so že pred vrati, zato se potrudimo še teh nekaj dni, da bomo vsi skupaj zadovoljni ob uspešno opravljenem delu.

Spoštovani starši,

decembrske popoldanske govorilne ure, ki so načrtovane za četrtek, 17. 12. 2020, bodo potekale na daljavo. Izpeljali jih bomo v četrtek, 17. 12. 2020, oz. v petek, 18. 12. 2020.

Govorilne ure bomo izvedli telefonsko ali preko Teams-a (račun vašega otroka).

Vse, ki bi se želeli pogovoriti z razredničarko ali s katerimkoli drugim učiteljem, ki poučuje vašega otroka, vabimo, da najkasneje do torka, 15. 12. 2020, po elektronski pošti ali preko Teams-a kontaktirate dotičnega učitelja. Uskladila se bosta za termin govorilnih ur. Ob dogovorjenem času vas bo učitelj poklical.

 

Ponovno smo pripravili kratek vprašalnik o izobraževanju na daljavo, s katerim si želimo pridobiti vaše povratne informacije. Povezavo do vprašalnika vam bodo posredovale razredničarke. Prosimo vas, da ga rešite čim prej, in sicer za učence od 1. do 5. razreda vprašalnik izpolnite starši, učenci od 6. do 9. razreda pa ga izpolnite sami.

Želimo vam veliko lepih trenutkov v naslednjem tednu,

vodstvo šole