Hvala vsem, ki pridno “migate” z nami. Tukaj je že TRETJI GIBALNI PAKET. 🙂

V tokratnem GIBAizzivu vam predlagamo zabavo oz. ples. Tako je, zabavo si lahko pripravimo kjer koli, kadar koli, ne glede na to, da smo sredi epidemije! Prižgimo si radio, nastavimo si svojo ljubo pesem in zaplešimo (lahko tudi z osebami iz našega mehurčka ali na prostem ob upoštevanju razdalje in drugih ukrepov). Videli boste, da je ples še kako resen šport, po katerem smo ravno tako utrujeni. Če želite s svojim plesom sodelovati v žrebanju za prisrčno nagrado, imate teden dni časa, da izziv opravite in nam pošljete foto- ali videodokaz, opravljenega na simbiozagiba@simbioza.eu

Zaradi vašega navdušenja nad pozdravom soncu, ki smo vam ga pripravili pretekli teden, tokrat v GIBAnavdihu nadaljujemo z osnovnimi joga položaji, ki so primerni za vse generacije. Umirite se in začutite svoje telo – boljše se boste počutili in lepše boste preživeli dan.

Tokrat želimo z GIBA MIT-om ali RESNICO opozoriti na pomen odnosov, ki jih ljudje gojimo za naše duševno zdravje. Odnosi, v katere vstopamo in jih na tak ali drugačen način vzdržujemo, so vsekakor nekaj, čemur moramo posvetiti veliko naše pozornosti, saj tvorijo pomembno komponento duševnega zdravja.

Skozi celoten mesec maj vas vabimo, da s svojimi foto, video in literarnimi prispevki sodelujete tudi pri izvedbi Simbioza GIBA 2021 nagradnega natečaja, ki letos poteka na temo SKRB ZA DOBRO DUŠEVNO IN FIZIČNO POČUTJE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19. Vaše prispevke pričakujemo na elektronski pošti: simbiozagiba@simbioza.eu.