Zadnji šolski dan smo preživeli pod krošnjami dreves, kjer smo obeležili prihajajoči državni praznik in začetek težko pričakovanih počitnic.

Zvok trobente nas je popeljal po notah slovenske himne, sledil pa je slavnostni nagovor gospe ravnateljice – mag. Anite Knez, ki je uvodoma vsem voščila ob državnem prazniku ter čestitala naši državi Sloveniji, ki bo jutri praznovala 30. rojstni dan.

Odvil se je živahen kulturni program s skečem, deklamacijami in raznolikimi glasbenimi točkami. Gospa ravnateljica in gospa pomočnica sta podelili zlata in srebrna priznanja, gospa ravnateljica pa nas je ob zaključku pospremila s toplimi željami.

Ob zadnjem šolskem dnevu vam skupaj s pomočnico čestitava ob uspešnem zaključku šolskega leta 2020/21.

Ugotavljava, da je bilo šolsko leto vsebinsko bogato, polno novih vsebin, ponovno prepleteno z odmevnimi dogodki, ki so nas povezovali in bogatili. Ogromno je bilo skupnih, uspelih akcij, doseženih uspehov, priznanj, projektov.

Zahvala za letošnje dosežke gre vam, dragi učenci, in vašim učiteljem, zato iskrene čestitke vsem mentorjem za dosežene rezultate. Zavedam se, da je bilo šolsko leto, ki ga zaključujemo, naporno. Zato se vam, učitelji, še posebej zahvaljujem, da ste po svojih najboljših močeh in z veliko strokovnega dela šolsko leto uspešno pripeljali do konca.  Želim si, da z medsebojnim sodelovanjem, spoštovanjem in odprtim dialogom tudi v prihodnje razvijamo trdne temelje znanja. Hvala tudi vsem ostalim zaposlenim, ki so prispevali svoj kamenček v skupni mozaik naše šole.

Naj zaključim z mislijo znanega slovenskega alpinista Nejca Zaplotnika: »Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.«

Zato na svoji poti uživajte vsak trenutek in naj bodo počitnice vseh, drage učenke in učenci, radostne, polne aktivnosti, športa in pozitivnih doživetij. Ob tej priložnosti vsem želim, da poletje zaužijete v polni meri in da si odpočijete.

 

ravnateljica, mag. Anita Knez

12707_23062021 nagovor šole cepljenje minister

 

Utrinke si lahko ogledate v fotogaleriji.