V mesecu maju poteka vseslovenska akcija Simbioza GIBA 2022. Vabljeni k sodelovanju! 🙂

GIBA IZZIV
🌿V tokratnem GIBA izzivu bomo z nekaj enostavnimi vajami poskrbeli za odličen začetek dneva ali pa se umirili po napornem dnevu, ki smo ga preživeli. Dokaze o opravljenem nagradnem izzivu sprejemamo vse do 15. 5. 2022 na elektronskem naslovu simbiozagiba@simbioza.eu. Vsi, ki nam boste poslali foto ali video dokaz o opravljenem izzivu, boste sodelovali v žrebu za simbolično nagrado.

🍦GIBA ALI STE VEDELI?
Pomlad je končno med nami, čas je za zaslužen posladek s sladoledom, ki še posebno tekne po krasni medgeneracijski športni vadbi. Ali ste vedeli, da je prva sladoledna lučka nastala pravzaprav po nesreči? Na Simbiozi vam kot idejo ponujamo zdravo sadno alternativo, ki omogoča sladoledno pregreho brez slabe vesti.
        

🙇GIBA NAMIG
Po dveh letih hudega psihičnega pritiska, ki ga je v naša življenja prinesla epidemija, se v javnosti precej več govori o skrbi za mentalno zdravje in dobro počutje. Tudi na Simbiozi se strinjamo, da je mentalno zdravje enako pomemben del zdravega življenjskega sloga, zato vam z nekaj enostavnimi namigi želimo skrb za ta del našega življenja malenkost bolj približati. Obljubimo, da se vam bo splačalo – opazili boste spremembe, ko boste postali pozorni tako na kakovost odnosov, ki vas obdajajo, kot tudi na hrano, ki jo uživate.

🍓🍆🍑🍌GIBA NAGRADNI NATEČAJ
Tudi letos smo za vas pripravili Simbioza GIBA NAGRADNI NATEČAJ, ki bo potekal v treh kategorijah: foto/video, likovni in literarni ustvarjalci in ustvarjalke – letos pričakujemo vaše umetnine na temo zdrave prehrane in zdravega načina življenja. Prispevke za nagradni natečaj pričakujemo na našem e-naslovu simbiozagiba@simbioza.eu vse do konca meseca maja. Pri ustvarjanju so vam lahko v pomoč naslednja vprašanja:
Kakšen je vpliv hrane na naše počutje in zdravje? Nas hrana lahko ozdravi in osreči, prežene žalost? Kakšen je pomen lokalno pridelane hrane?