Dragi učenci in učenke!

V četrtek, 1. septembra 2022, se začenja novo šolsko leto. Želimo si, da bi bil vaš korak v šolo lahek in veder. Preberite, kako bo za vas potekal prvi šolski dan. 

RAKEK 

Učenci 1. razreda se skupaj s starši zberete ob 8.20 pred vhodom v novo športno dvorano, kjer se bo ob 8.30 začel slavnostni sprejem z županom, nato pa se boste učenci z učiteljicami odpravili v matični razred. Prvi šolski dan boste zaključili ob 10.30S seboj imejte šolsko torbo, peresnico in šolske copate. 

Učenci 2. razreda se zberete ob 8.10 pred vhodom za 1. triado, kjer vas bo pričakala vaša razredničarka. S seboj imejte potrebščine za pouk po urniku, peresnico in copate. Pouk se zaključi ob 12. 40. 

Učenci 3. razreda se zberete ob 8.10 pred vhodom za 1. triado, kjer vas bo pričakala vaša razredničarka. S seboj imejte vse šolske potrebščine in copate. Pouk se zaključi ob 11.50. 

Učenci 4.–9. razreda se zberete pred glavnim vhodom, kjer vas bodo ob 8.20 pozdravile gospa ravnateljica in razredničarke. S seboj imejte beležko, mapo, potrebščine za pouk po urniku od 3. do 5. ure, copate in ključke za kosilo. 1. in 2. ura sta namenjeni vašim oddelčnim skupnostim (razredna ura). Pouk se zaključi ob 12.40. 

Urnik bo v celoti objavljen na šolski spletni strani pod ikono Nadomeščanja, pod zavihek Urnik 

UNEC 

Učenci 1. razreda 

Učenci 1. razreda se skupaj s starši zberete ob 9.15 pred vhodom v šolo. Slavnostni sprejem z županom bo predvidoma potekal na vrtu Podružnične šole Unec, v primeru slabega vremena pa v telovadnici šole. Po sprejemu boste učenci z razredničarko odšli v matični razred. S seboj imejte vse šolske potrebščine. Prvi šolski dan boste zaključili ob 11.00.  

Učenci 2. in 3. razreda  

Pred šolo se zberete ob 8.10, tam vas bodo počakale razredničarke in odpeljale v matične učilnice. S seboj imejte vse šolske potrebščine in copate. Pouk se zaključi ob 12.40.  

 

JUTRANJE VARSTVO IN *PODALJŠANO BIVANJE  

Na prvi šolski dan bo potekalo jutranje varstvo in podaljšano bivanje. Zaželeno je, da se teh oblik vzgojno-izobraževalnega procesa udeležijo le tisti učenci, ki nimajo varstva.  

 

*PREHRANA 

Na ta dan boste imeli učenci na voljo šolsko malico in kosilo. Na malico in kosilo ste prijavljeni vsi tisti učenci, ki ste v mesecu juniju to označili v Pogodbi za prehrano. Starše naprošamo, da na šolski spletni strani preverijo prijavo svojega otroka na šolsko prehrano in ga po potrebi prijavijo/odjavijo. V primeru težav pokličite v tajništvo šole. 

 

AVTOBUSNI PREVOZ 

Prvi šolski dan bo šolski avtobus zjutraj vozil po ustaljenem urniku, po pouku pa izjemoma ob 13.00 in ob 14.00 izpred matične šole. Avtobusnega prevoza ob 15.00 ne bo. 

Redni odhod avtobusa izpred matične šole po pouku bo po novem ob 14.00 in 15.00. 

ODDELKI, RAZREDNIKI IN UČILNICE

Razred (Razrednik), učilnica
1. a (Ana Delak), A4
1. b (Neja Sterle), A2
2. a (Vida Rovan), A1
3. a (Brigita Modic), A3
PODRUŽNIČNA ŠOLA UNEC
1. c (Rebeka Škamperle)
2. b (Neža Zakrajšek)
3. b (Marina Klačinski)
4. a (Špela Zalar), B3
4. b (Julija Bombač), B2
5. a (Simona Meden), D1
5. b (Monika Derenčin), C1
 
6. a (Liljana Intihar), C5
6. b (Tina Milavec),  B4
7. a (Maruša Nared), D2
7. b (Tjaša Prudič), D3
8. a (Silvestra Kotar), D4
8. b (Anita Šen), C4
9. a (Lea Sterle), D5
9. b (Irena Peteh Kranjc), C3

Rakek, 29. 8. 2022