Učenci/ke 6. r.9. r. pridejo v šolo ob 8.00 (zbor pred 1. triado). Vozači s šolskim avtobusom. Dežurni  učenci gredo po malico, ki je razdeljena med sošolce in nato se posedejo po avtobusih.   

Učenci prinesejo s seboj SVOJO posodo za malico, kamor bodo pospravili sendvič in bidon. Malica v šoli bo razdeljena BREZ PLASTIČNE EMBALAŽE pod nadstreškom 1. triade. 

Avtobus nas bo pripeljal na slovensko obalo (Koper). Aktivnosti se bodo izvajale do 12.00, ko se bomo odpravili proti domu. Predviden prihod nazaj  na Unec je ob 13.00 in na Rakek ob 13.05. Kosilo bo učence/ke počakalo. Po športnem dnevu izbirni predmeti potekajo po urniku. 

Učenci/ke naj imajo s seboj kopalke/plavalne hlače, veliko brisačo, zaščito za sonce (pokrivalo, krema). Učenci lahko prinesejo tudi družabne igre, primerne za na plažo. Ker so napovedane visoke temperature, vam svetujem, da s seboj prinesete dodatno pijačo in kakšen zdrav prigrizek. Verjetno se bo našel tudi čas za sladoled. :)  

Strošek prevoza in najema bazena bo prištet ostalim mesečnim stroškom (prehrana).  

Za učence, ki se zaradi zdravstvenih (zdravniško opravičilo) ali drugih težav (pisna ali ustna obrazložitev staršev) ne morejo udeležiti plavanja, naj se nam pridružijo in bomo prilagodili izvajanje aktivnosti njihovim zmožnostim. Prosim pa, da kakršnekoli posebnosti sporočite razredniku (pisno sporočilo, elektronska pošta).  

V primeru slabega vremena bo športni dan prestavljen, pouk pa bo potekal po ponedeljkovem urniku. 

Lep športni pozdrav,

Klavdija Zidar