Si pred dilemo, kam se vpisati po osnovni šoli? Kam naprej po srednji? Kateri poklic obeta?

 Po ideje in odgovore na Sejem izobraževanja in poklicev

Vseslovenski Sejem izobraževanja in poklicev 14. Informativa bo 20. in 21. januarja, natančno 1 mesec dni pred uradnimi informativnimi dnevi, postregel s številni idejami in odgovori na vprašanja glede vpisov v srednje šole, višje strokovne šole, na fakultete, kje najti priložnosti za delo, kako financirati izobraževanje ipd.

IN KAJ BOSTE UČENCI IZVEDELI?

Med več kot 250 programi in institucijami, ki se predstavljajo na sejmu, boste ogromno informacij zase našli ne samo učenci, temveč tudi vaši starejši in mlajši bratje in sestre ter starši.

Našli boste vse informacije o srednjih šolah, njihovih programih, vpisnih pogojih, višjih strokovnih šolah, poklicih, zaposlitvi in še in še – vse z namenom, da boste zbrane informacije lahko med seboj primerjali, se pozanimali o izbranih programih na uradnih informativnih dnevih in se nato lažje odločili, kam oddati svojo prijavo.

Pozanimali se boste lahko tudi o štipendijah, možnostih bivanja med študijem, financiranju študija, zaposlovanju, delu v tujini ter o drugih, z izobraževanjem in zaposlovanjem bistveno povezanih vprašanjih.

Informativa predstavlja:

Vstop na prireditev je prost!

Več o sodelujočih ter o programu predavanj, delavnic in okroglih miz si oglejte na: www.informativa.si.