V petek, 22. 12. 2023, bomo v šoli veselo pričakali praznike.

Učenci 5.–9. razreda bodo imeli 2 šolski uri po urniku, nato se bomo vsi skupaj udeležili proslave ob dnevu samostojnosti in enotnosti, na kateri bomo obeležili tudi druga dva prihajajoča državna praznika, božič in novo leto. Po proslavi bodo učenci zakrožili po božično-novoletnem vrtiljaku s tombolo*. Dejavnosti se bodo zaključile najkasneje ob 12.40; kosilo bo vozačem predmetne stopnje na voljo od 12.30 dalje.

Odhod avtobusa z matične šole je ob 13.00. Avtobusa ob 14. in 15. uri ne bo.

Učenci 1.–4. razreda bodo preživeli pester in praznikom posvečen dan v svojih oddelkih ter se prav tako udeležili proslave.

Na Podružnični šoli »Rudolfa Maistra« Unec bo proslava 1. šolsko uro.

Kosilo in podaljšano bivanje bosta na voljo kot običajno. Prijavljene na kosilo, ki ga ta dan ne želite prevzeti, prosimo za pravočasno odjavo.

*Med dejavnostmi v sklopu božično-novoletnega vrtiljaka bo tudi novoletna tombola. K sodelovanju vabljeni vsi učenci od 1. do 9. razreda tako na matični šoli kot na podružnični šoli na Uncu. Vsak učenec bo lahko kupil vsaj eno srečko po ceni 2,5 evra, zadel simpatično in praktično darilo ter se potegoval za glavni dobitek v vrednosti 25 evrov – GLOBUS. Z nakupom srečke bomo podprli osmošolce, ki so vključeni v mednarodni projekt izmenjave s Francijo.