Ko praznujemo jutrišnji praznik – dan državnosti, moramo vedeti, da je Slovenija domovina vseh nas, naša največja vrednota, zato vam spoštovani učitelji in učenci iskreno voščim ob državnem prazniku!

Brez samostojne Slovenije ne bi bilo upanja za boljšo prihodnost. Brez lastne države bi bili odvisni od volje drugih, zato bodimo hvaležni za te čudovite koščke zemlje, gora in morja, ki sestavljajo našo raznoliko deželo. Spoštujmo vsakega, ki nas obišče ali mogoče celo ostane pri nas za vedno, četudi je drugačnih navad, vere ali barve kože. Bodimo odprtih rok za pomoč v stiski, saj si, kot je napisal Tone Pavček, prav vsak otrok zasluži živeti srečno življenje ter odrasti v odgovornega in solidarnega posameznika, ki bo dobroto delil naprej.

Zato vedite, da smo:

 

VSI MI OTROCI ENEGA SVETA, KI

GRADIMO MOSTOVE PRIJATELJSTVA.

NI TREBA NAM BISEROV, NE ZLATA,

ŽELIMO SI PESMI PRIJATELJSTVA.

 

NAM DANO VARUJEMO,

DRUGAČNE SPOŠTUJEMO,

NEZNANO SPOZNAVAMO,

GRADIMO SKUPNI SVET.

 

Danes pa je tudi zadnji šolski dan in napočil je trenutek, ko se z veseljem ozremo na šolsko leto, ki se izteka. Za vami je veliko truda, uspehov ter izzivov, ki ste jih premagovali po svojih najboljših močeh.

Skupaj s pomočnico vam čestitava za še eno leto učenja in vse vaše dosežke, vsa priznanja in pohvale za odlične ocene in dobre uvrstitve na tekmovanjih. Hvala vsem, ki ste se to leto izkazali z dobrimi dejanji ter pokazali svojo srčnost.

Spoštovani učitelji, zahvaljujeva se vam, da ste z ogromno strokovnega dela šolsko leto uspešno pripeljali do konca. Želiva si, da z medsebojnim spoštovanjem in odprtim dialogom tudi v prihodnje razvijamo trdne temelje znanja. Hvala tudi vsem ostalim zaposlenim, ki ste prispevali svoj kamenček v skupni mozaik naše šole.

Ob zaključku šolskega leta obe s pomočnico vsem učencem, staršem in zaposlenim želiva brezskrbno poletje, polno radosti, veselja, lepih dogodivščin ter predvsem zdravja. Vsem skupaj želiva, da poletje zaužijete v polni meri in da si odpočijete.

 

Ravnateljica, mag. Anita Knez

Pomočnica ravnateljice, Urška Drobnič